Funcionalitats per crear pàgines web de turisme

20 funcionalitats per al disseny web en turisme

Moixó som una empresa amb molta experiència en la conceptualització, disseny, desenvolupament i implementació de funcionalitats per a llocs web. A més, hem tingut la sort de poder aplicar els nostres coneixements en pàgines web de turisme.

En els últims anys hem donat solucions comunicatives i tecnològiques a portals i destinacions turístiques. Alguns exemples de projectes executats en aquest àmbit són Visitpirineus, Enoturisme Penedès, Tarragona Turisme, Turisme Priorat i Vall de Boí.

En aquest article, exposem una vintena de les funcionalitats que oferim en aquest tipus de projectes. El treball colze a colze amb els nostres clients i la nostra experiència confirmen que es tracta de solucions molt útils en la creació de pàgines web de turisme.

Gairebé 100% gestionables

Els usuaris que gestionen el portal no necessiten coneixements de programació per crear i modificar els continguts i elements de navegació del web.

Disseny responsive

El web es visualitza de manera òptima en tot tipus de dispositius, ja siguin desktops, tablets o telèfons mòbils, per tal de proporcionar una experiència satisfactòria als usuaris.

Multi-idioma

La gestió dels idiomes és àgil, i hi ha la possibilitat d'habilitar noves llengües si així ho requereix el projecte.

Geolocalització

Els diferents recursos del web es geolocalitzen per ser mostrats en mapes interactius.

Diversitat de recursos

Habilitem camps d'informació específics i presentacions adaptades a cada recurs (punts d'interès, productes turístics, propostes, rutes, allotjaments ...).

Filtratge i cerca

Incorporem opcions de cerca i filtratge dels recursos per diferents criteris i fem possible l'ordenació dels llistats.

Comercialització

Integrem el web amb plataformes de comercialització de productes turístics. El web de turisme pot ser també una botiga online de serveis i propostes concretes. Som especialistes en Planyo, encara que podem integrar altres eines de venda en línia.

Formularis de contacte específics

Les fitxes de recurs poden tenir formularis de contacte amb els seus propietaris o promotors (allotjaments, restaurants, empreses d'activitats...).

Landing pages

Preparem el gestor perquè es puguin crear pàgines d'aterratge per promoure i comercialitzar temporalment propostes i productes estacionals o de temàtiques concretes.

Gestió descentralitzada

Opcionalment, habilitem diferents rols d'usuaris que permeten la gestió directa dels recursos per part dels seus propietaris i promotors.

Interrelació de continguts

Tenim en compte la possibilitat d'interrelacionar continguts, ja sigui de forma automatitzada o manual.

Pàgines personalitzades

Oferim llibertat en la composició de pàgines per crear apartats d'informació suggerents que incloguin imatges, vídeos i contingut textual.

Bloc

Incorporem l'opció de Bloc per articles. Els blocs, si es treballen amb continguts de qualitat i les paraules clau adequades, ajuden a la indexació del web i són porta d'entrada a la resta de recursos que formen part del portal.

Agenda

Habilitem una agenda d'esdeveniments que permeti gestionar els actes organitzats en dates concretes.

Optmització en cercadors (SEO)

Preparem el portal per oferir una indexació i posicionament orgànic, amb metainformació automatitzada i etiquetatge manual de continguts.

Newsletters promocionals

Configurem eines d’e-mail marketing, com Mailchimp o Active Campaign, per crear campanyes promocionals, segmentades en funció dels usuaris.

Xarxes Socials

Enllacem els perfils socials propis, i tenim en compte la compartició de continguts directament des del web.

Subsites per a esdeveniments

Desenvolupamem subsites per a esdeveniments específics. La gestió és unificada en el que respecta als continguts i el control de la visibilitat d’aquests en els diferents webs.

Estadístiques d'accés

Inclusió de Google Analytics per poder consultar en tot moment les estadístiques i avaluar-ne les dades.

Assessoria en turisme

Oferim servei d’assessorament en el desenvolupament i promoció de marques turístiques i destinacions, amb especial atenció al món online.