Solucions i funcionalitats per a webs turístics

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

20 funcionalitats per a webs de promoció turística

Moixó som una empresa amb molta experiència en la conceptualització, disseny, desenvolupament i implementació de funcionalitats per a webs i, en especial, per a portals turístics de ciutats i destinacions. 

En els darrers anys hem donat solucions comunicatives i tecnològiques a molts projectes, com Visitpirineus, Enoturisme Penedès, Tarragona Turisme, Turisme Priorat i Vall de Boí.

En aquest article, exposem una vintena de funcionalitats que oferim, i que són molt interessants, en projectes d’aquest àmbit.

Gairebé 100% gestionables

Els usuaris que gestionen el portal no precisen coneixements de programació per crear i modificar els continguts i elements de navegació del web.

Disseny responsive

El web es visualitza de manera òptima en tot tipus de dispositius, ja siguin desktops, tauletes o telèfons mòbils, a fi de proporcionar una experiència satisfactòria als usuaris.

Multi-idioma

La gestió dels idiomes és àgil, i hi ha la possibilitat d’habilitar-ne de nous si així ho requereix el projecte.

Geolocalització

Els diferents recursos del web es geolocalitzen per ser mostrats en mapes interactius.

Diversitat de recursos

Habilitem camps d’informació específics i presentacions adaptades a cada recurs (punts d’interès, productes turístics, propostes, rutes, allotjaments…).

Filtratge i cerca

Incorporem opcions de cerca i filtratge dels recursos per diversos criteris, i fem possible l'ordenació dels llistats.

Comercialització

Integrem el web amb plataformes de comercialització de productes turístics. Som especialistes en Planyo, tot i que podem integrar altres eines de venda.

Formularis de contacte específics

Les fitxes de recurs poden tenir formularis de contacte amb els seus propietaris o promotors (allotjaments, restaurants, empreses d’activitats,…).

Landing pages

Preparem el gestor perquè s'hi puguin crear pàgines d’aterratge per promoure i comercialitzar temporalment propostes i productes estacionals o de temàtiques concretes.

Gestió descentralitzada

Opcionalment, habilitem diferents rols d’usuaris que permeten la gestió directa dels recursos per part dels seus propietaris i promotors.

Interrelació de continguts

Tenim en compte la possibilitat d’interrelacionar continguts, ja sigui de manera automatitzada o manual.

Pàgines personalitzades

Oferim llibertat en la composició de pàgines per crear apartats d’informació suggeridors que incloguin imatges, vídeos i contingut textual.

Bloc

Incororem l'opció de Bloc per a articles, ja que ajuda a la indexació del web i és porta d’entrada a la resta de recursos que formen part del portal.

Agenda

Habilitem una agenda d’esdeveniments que permet gestionar les activitats organitzades en dates concretes.

Optmització en cercadors (SEO)

Preparem el portal per oferir una adequada indexació i posicionament orgànic, amb metainformació automatitzada i etiquetatge manual de continguts.

Newsletters promocionals

Configurem eines d’e-mail marketing, com Mailchimp o Active Campaign, per crear campanyes promocionals, segmentades en funció dels usuaris.

Xarxes Socials

Enllacem els perfils socials propis, i tenim en compte la compartició de continguts directament des del web.

Subsites per a esdeveniments

Desenvolupamem subsites per a esdeveniments específics. La gestió és unificada en el que respecta als continguts i el control de la visibilitat d’aquests en els diferents webs.

Estadístiques d'accés

Inclusió de Google Analytics per poder consultar en tot moment les estadístiques i avaluar-ne les dades.

Assessoria en turisme

Oferim servei d’assessorament en el desenvolupament i promoció de marques turístiques i destinacions, amb especial atenció al món online.