Email marketing i marketing automation

Un salt endavant en el marketing directe

A Moixó sabem que les estratègies d’email marketing contribueixen a una molt bona comunicació en línia amb el client. De fet, ofereixen bons resultats en termes de conversió. No obstant això, hem comprovat com el marketing directe ha fet un salt endavant en la comunicació i fidelització dels clients potencials amb el marketing automation.

L’automatització del marketing té un enfocament més ampli i integrat, i potencia l’estratègia de marketing digital de qualsevol empresa o institució. Eines com Active Campaign i Mailchimp permeten automatitzar i desencadenar accions en campanyes que requereixen un contacte gradual amb el possible client per aconseguir la conversió.

Amb Mailchimp i Active Campaign, et pots dedicar únicament a enviar les teves campanyes o ser realment ambiciós i anar molt més enllà. Moixó estem disposats a acompanyar-te.

Personalització de la comunicació amb els contactes

Les eines de marketing automation et permeten conèixer al detall cada usuari de la teva llista de contactes. Són capaços d’identificar-lo i monitoritzar les seves interaccions amb els teus missatges, siguin a la teva pàgina web, en correus electrònics o en xarxes socials.

D’aquesta manera, es poden desencadenar accions de marketing gairebé personalitzades amb tots els membres de la llista de subscriptors.

Priorització de l'estratègia d'email marketing

Amb Mailchimp i ActiveCampaign, i amb l’ajuda de Moixó, podràs automatitzar molts processos. Alliberaràs a la teva empresa de pesades tasques vinculades al marketing digital: actualitzar llistes de correu i informació de cada contacte, analitzar informes …

Tindràs temps per centrar-te en el estratègia de marketing online i en les accions que s’han de desencadenar. Per exemple, a partir de formularis de registre, enviaments de correus en campanyes d’email marketing, interaccions al teu web i en les seves landing pages. Optimitzaràs el temps i, alhora, obtindràs millors resultats en termes de retorn de la inversió.

Enviament del missatge idoni en el moment exacte

Ni tots els clients potencials són iguals ni es troben en la mateixa fase d’un procés de compra. No obstant això, les eines de marketing automation t’ajuden a fer-te una idea molt precisa de cada usuari i de la seva situació. Mitjançant accions de lead scoring i lead nurturing tindràs la capacitat de fer arribar a cada contacte el missatge idoni en el moment exacte.

Imagina’t que un contacte ha consultat en diverses ocasions un producte concret del teu web. No seria fantàstic que de manera automàtica rebés un missatge que l’ajudés a decidir-se i concretar la compra? D’això, en gran part, va el marketing automation.

Una solució de marketing que s'adapta tots

No fa molt de temps, els avantatges que proporcionaven les eines de marketing automation les feien ser molt cares i, difícilment, estaven a l’abast de qualsevol empresa.

Això ja no és així. Eines com Active Campaign i Mailchimp són assequibles i gaudeixen d’un escalat de funcionalitats i preus que s’adapta a qualsevol tipus d’empresa. A més, ofereixen versions gratuïtes perquè les puguis testar.

Un pràctic CRM per gestionar la relació amb els clients

Al marge d’executar campanyes de marketing, aquestes eines ofereixen més funcionalitats. Poden ser també un interessant i pràctic gestor de relació amb els clients. Això permetrà a la teva empresa tenir-ho tot controlat: clients, propostes de negoci en marxa, fases en què es troben, tasques pendents …

A més, i en tractar-se d’eines d’automatització del marketing, possibiliten que alguns processos estiguin perfectament automatitzats.

Integracions amb altres tecnologies

Eines com Active Campaign i Mailchimp es comuniquen a la perfecció amb altres eines que utilitzen les empreses de manera habitual. Per exemple, amb Drupal, WordPress, Gmail, Dropbox, Magento, Shopify, Podio, Facebook o Evernote.

D’aquesta manera, tot pot estar connectat i és factible extreure un major benefici de cadascuna d’elles.

Què podem fer per la teva empresa o organització

Necessites més informació sobre aquest servei?