Ecommerce i botigues online

Desenvolupament i disseny de botigues online

Si vols crear una botiga virtual o potenciar un negoci online és perquè no entens de límits. Per tot això, a Moixó desenvolupem i dissenyem botigues online per a qualsevol model de negoci, amb capacitat per créixer, amb múltiples funcionalitats, adaptables als canvis i segures. I ho fem de la mà d’eines tan potents i versàtils com Woocommerce de Wordrpess i Drupal Commerce.

Sabem que crear un botiga online i aventurar-se en el comerç electrònic planteja molts reptes, fins i tot per als negocis que ja disposen de botigues físiques. Moixó volem posar-t’ho fàcil si estàs pensant en muntar una botiga online. Els nostres projectes de ecommerce són molt potents i, alhora, fàcils de gestionar.

Botigues online adaptades a el comerç global

Una bona plataforma de comerç online ha de tenir capacitat per vendre a diferents països. Això implica, poder oferir els continguts, pàgines de productes i productes en diversos idiomes. I no només això, una botiga en línia ha de poder treballar amb diferents monedes, impostos i mètodes de pagament.

Encara que inicialment estiguis pensant en un mercat de proximitat o estatal, has de tenir en compte la futura capacitat de creixement del teu negoci. L’ecommerce va més enllà de les fronteres. Per tot això, els nostres projectes són escalables i s’adapten a les especificitats dels països on vols vendre els teus productes i serveis.

Innovació constant amb Woocommerce i Drupal Commerce

El comerç online evoluciona constantment. Per aquest motiu és necessari que el teu projecte estigui construït sobre una base sòlida i adaptable. A Moixó desenvolupem i dissenyem la teva botiga online amb Woocommerce (WordPress) i Drupal Commmerce.

Les dues plataformes de venda online permeten abordar qualsevol aspecte de la botiga virtual. A més, ofereixen tots els avantatges i capacitats de WordPress i Drupal com a gestors de continguts. El teu web de venda sempre tindrà la possibilitat d’incloure les extensions o els nous desenvolupaments que siguin necessaris.

Tingues per segur que la teva botiga virtual encaixarà amb les necessitats del teu negoci i el teu pla de marketing digital.

Fàcil per a la teva empresa i els teus clients potencials

A Moixó, quan afrontem el desenvolupament d’un projecte d’ecommerce, tenim molt clar que ha de ser fàcil de gestionar per part de l’empresa. I alhora, i pensant en els clients d’aquesta, ha de complir amb les bones pràctiques en termes d’usabilitat.

Pel que fa a la gestió interna, una botiga en línia no és cap mur amb Drupal Commerce o Woocommerce de WordPress. Totes les funcionalitats que aporten aquestes plataformes, sumades a l’experiència de Moixó, són fàcils d’assimilar i, en alguns casos, estan automatitzades. Gestionar productes, preveure descomptes, oferir promocions, controlar l’estat de comandes i conèixer amb detall vendes i clients de la botiga en línia és possible amb elles. Ho dominaràs sense que te n’adonis.

Pel que fa als usuaris, una botiga en línia ha de ser atractiva i usable. Això implica pàgines de producte ben presentades, filtres útils, processos de compra àgils i garanties de seguretat. Hi ha molts punts crítics que poden provocar la pèrdua de vendes i clients. Hem de proposar solucions eficaces per minimitzar-los.

Integració de Woocommerce i Drupal Commerce amb altres plataformes

Som experts en integracions amb nombroses aplicacions de tercers. Una bona prova la tenim en les passarel·les de pagament: Paypal, targeta de crèdit, transferència… qualsevol mètode pot estar disponible en els nostres projectes d’ecommerce.

A més, també podem integrar la botiga en línia amb gestors de relació amb els clients (CRM) i sistemes de planificació de recursos empresarials (ERP). Si vols integrar la botiga virtual amb alguna de les aplicacions que utilitza la teva empresa, Moixó t’ajudarem a aconseguir-ho.

Posicionament web, marketing de continguts i automatització del marketing

La venda online és molt competitiva. Per aquest motiu és necessari posicionar en els primers resultats dels cercadors i també crear un vincle entre la botiga online i el client.

Analitzar els competidors i les paraules clau de cerca, generar continguts de qualitat i establir processos d’automatització són algunes qüestions a tenir molt en compte. És bàsic captar clients, però també fidelitzar els que ja han confiat en el teu negoci online.

Moixó t’ajudem a definir la teva estratègia de marketing, per incrementar la captació i fidelització de clients i, en conseqüència, les vendes.

Necessites més informació sobre aquest servei?