Serveis

Drupal és un gestor de continguts que permet el disseny i desenvolupament de pàgines i aplicacions web d’empreses i institucions. És ideal quan es tracta de gestionar i fer créixer un web, i convertir-lo en la peça clau de l’estratègia de marketing online.

WordPress és un gestor de continguts que permet el disseny i desenvolupament de pàgines i aplicacions web d’organitzacions i empreses. Per la seva fàcil gestió i la seva capacitat d’evolució, és un CMS molt apropiat per als que saben que el web és fonamental en l’estratègia de marketing digital..

En el marketing digital i en la comunicació online el més important és aconseguir objectius. Conèixer els clients potencials i saber quins productes o serveis estan buscant és fonamental. És la base de el pla de marketing online i de l’estratègia de marketing a seguir.

El posicionament web és un dels principals mals de cap de les empreses i institucions. Avui més que mai, comptar amb un lloc web ben posicionat per a les paraules clau d’un sector és bàsic per incrementar el trànsit web. De fet, l’anàlisi seo i l’estratègia de posicionament són imprescindibles en el pla de marketing digital de qualsevol marca.

A Moixó sabem que les estratègies d’email marketing contribueixen a una molt bona comunicació en línia amb el client. De fet, ofereixen bons resultats en termes de conversió. No obstant això, hem comprovat com el marketing directe ha fet un salt endavant en la comunicació i fidelització dels clients potencials amb el marketing automation.

Si vols crear una botiga virtual o potenciar un negoci online és perquè no entens de límits. Per tot això, a Moixó desenvolupem i dissenyem botigues online per a qualsevol model de negoci, amb capacitat per créixer, amb múltiples funcionalitats, adaptables als canvis i segures. I ho fem de la mà d’eines tan potents i versàtils com Woocommerce de Wordrpess i Drupal Commerce.