Disseny web i desenvolupament web amb WordPress a Barcelona

Per què WordPress?

WordPress és un gestor de continguts que permet el disseny i desenvolupament de pàgines i aplicacions web d’organitzacions i empreses. Per la seva fàcil gestió i la seva capacitat d’evolució, és un CMS molt apropiat per als que saben que el web és fonamental en l’estratègia de marketing digital.

A més, WordPress és un gestor de continguts que garanteix seguretat, capacitat de creixement i milers de funcionalitats que s’adapten a qualsevol necessitat.

Moixó estem especialitzats en WordPress. Tenim anys d’experiència en WordPress, en projectes desenvolupats per a tot tipus de clients i sectors. Oferim els nostres serveis a Barcelona i on els necessitis.

Desenvolupament i disseny de pàgines web

L’adaptabilitat, la flexibilitat i el control de la gestió del contingut són alguns avantatges que ofereix el disseny i desenvolupament de pàgines web amb WordPress. Són avantatges molt a tenir en compte quan es tracta d’assolir els objectius fixats en el pla de marketing online.

Hem de tenir en compte que les organitzacions i els usuaris canvien, com també ho fa la forma d’interactuar entre tots ells. És per això que qualsevol projecte web ha de ser capaç de donar resposta a aquest repte. En aquest sentit, WordPress és una solució que ens convenç, perquè no només ofereix respostes, també ofereix garanties.

Desenvolupament web a mida amb WordPress

WordPress ens ofereix la possibilitat de desenvolupar webs a mida per a cada necessitat, projecte i client. A més, en moltes ocasions permet agilitzar la fase de desenvolupament tècnic del projecte, sense que això impliqui renunciar a un web robust i visualment potent.

En molts casos, recomanem WordPress per a webs corporatives d’organitzacions i petites empreses. Ho fem amb la seguretat que ens dóna saber que, si elles creixen i evolucionen, el weu web també podrà fer-ho amb elles.

A més, sabem que amb WordPress podran recolzar qualsevol acció prevista en el seu pla de marketing digital, ja sigui marketing de continguts, posicionament SEO, xarxes socials o email marketing, entre d’altres.

Una potent eina d'edició amb WordPress

Les webs desenvolupades i dissenyades amb WordPress per Moixó ofereixen gran capacitat de gestió i edició. Els nostres projectes van més enllà del funcionament bàsic, sense renunciar a la facilitat i agilitat de gestió per part de client.

Garantim llibertat per crear pàgines altament personalitzables, que s’adapten a qualsevol tipus de contingut que combini text, imatge, vídeo… Oferim una solució tecnològica que no necessita cap coneixement web html i que, alhora, permet al client aconseguir el look & feel desitjat per a cada pàgina.

Auditoria tècnica

La vida útil de qualsevol projecte web depèn en gran mesura de la seva implementació. Es poden desenvolupar i dissenyar webs amb WordPress de moltes maneres diferents. No obstant això, molt poques són les adequades.

Si el web de la teva empresa o organització està basat en WordPress, podem encarregar-nos d’auditar qualsevol aspecte de la seva arquitectura, identificar problemàtiques i executar millores. D’aquesta manera, tindràs un web més consistent i amb capacitat per créixer i evolucionar.

Moixó cuidem fins al més mínim detall del procés d’implementació de WordPress. Sabem que és un factor clau perquè un web pugui adaptar-se als constants canvis tecnològics i tenir una llarga vida.

Migracions a WordPress

Moixó simplifiquem la migració del teu web a WordPress. Preparem un procés automàtic de migració de dades, imatges, documents… que traspassa la informació del web anterior al nou web.

Ho fem sense alterar la teva dinàmica de treball. El nostre procés de migració a WordPress permet seguir publicant i modificant contingut fins al moment de fer el canvi.

Passar-te a un gestor de continguts com WordPress, reconegut i adoptat per organitzacions i empreses de primer nivell, és més fàcil si ho fas amb Moixó.

WordPress vs Drupal?

Moixó fugim de l’eterna lluita i comparació entre WordPress i Drupal. Coneixem a la perfecció aquests dos gestors de continguts i sabem molt bé quines són les seves virtuts.

Hem treballat amb WordPress i Drupal en molts projectes durant anys. Hem aconseguit que s’adaptin a les necessitats d’empreses, organitzacions, administracions públiques i universitats. Hem desenvolupat projectes per a àmbits molt diferents: com el turisme, la investigació, la ciència, la cultura i l’ecommerce.

Per a nosaltres, no hi ha un gestor de continguts millor que l’altre en termes generals per al disseny i desenvolupament de pàgines web. Decidim i proposem conjuntament amb el nostre client quina és l’opció idònia per al projecte. Ho fem després d’analitzar requeriments, necessitats, objectius, capacitat de gestió en marketing online, integracions amb altres eines de l’empresa, etc.

Si busques un agència especialitzada en WordPress a Barcelona o on siguis, pots confiar en Moixó. Si busques experts en Drupal, també.

Necessites més informació sobre aquest servei?