Disseny web i desenvolupament web amb Drupal a Barcelona

Per què Drupal?

Drupal és un gestor de continguts que permet el disseny i desenvolupament de pàgines i aplicacions web d’empreses i institucions. És ideal quan es tracta de gestionar i fer créixer un web, i convertir-lo en la peça clau de l’estratègia de marketing online.

Drupal és un gestor de continguts perfecte per als que volen un web segur, robust i amb funcionalitats pràcticament ilimitades.

Moixó som experts en Drupal. Ens avalen molts anys d’experiència i centenars de projectes executats. Ens trobaràs a Barcelona i al teu costat.

Desenvolupament i disseny de pàgines web

El disseny de pàgines web i el seu desenvolupament amb Drupal és una garantia per a les empreses i institucions que volen potenciar la seva comunicació online. Quan es tracta d’assolir els objectius del pla de marketing online, és necessari comptar amb un web que sigui àgilment modificable, adaptable i flexible.

Les empreses, les necessitats dels usuaris i la seva manera d’interactuar evolucionen, i un web ha de ser capaç d’afrontar-ho amb garanties. Per aquest motiu confiem en un gestor de continguts com Drupal, perquè ens permet dissenyar i desenvolupar webs idonis per a cada necessitat, projecte i client.

A més, una bona pàgina web és essencial per donar suport i potenciar qualsevol acció de màrqueting en línia, ja sigui màrqueting de continguts, posicionament SEO, xarxes socials, email marketing…

Desenvolupament web a mida amb Drupal

Moixó som una agència experta en Drupal amb seu a Barcelona. El nostre bagatge com a desenvolupadors ens permet anar més enllà del que aquest gestor de continguts ofereix de forma habitual.

Si el projecte ho necessita, desenvolupem noves funcionalitats adaptades totalment a qualsevol requeriment.

Amb el nostre coneixement de Drupal i anys d’experiència en entorns PHP + MySQL abordem qualsevol desenvolupament web a mida, per molt complex que aquest pugui ser.

Integració de Drupal amb Apps i sistemes

Som integradors i sabem què hem de fer perquè Drupal es comuniqui eficientment amb altres sistemes. Així aconseguim que formi part d’una infraestructura d’aplicacions web i aplicacions empresarials, millorant la productivitat i la capacitat d’aconseguir més volum de negoci.

Hem realitzat integracions amb eines de gestió empresarial com SAP. Hem integrat Drupal amb plataformes d’E-learning i serveis de tercers com l’ATP (Associació de Tennistes Professionals). També hem integrat Drupal amb eines de mobilitat, amb botigues online i amb plataformes de comerç electrònic​ com Planyo i iNerea.

Auditoria tècnica

La correcta implementació de Drupal és imprescindible perquè un projecte web tingui una llarga vida útil. Es poden dissenyar i desenvolupar pàgines web de moltes maneres, però són poques les correctes.

Si el teu web actual està basat en Drupal, auditem qualsevol aspecte de la seva arquitectura, identifiquem problemàtiques i executem millores. D’aquesta manera aconseguirem que el teu projecte funcioni a la perfecció, sigui més consistent i tingui capacitat per créixer.

Moixó cuidem fins al més mínim detall del procés d’implementació de Drupal. És la nostra fórmula per aconseguir que un projecte web perduri en el temps i s’adapti als constants canvis tecnològics.

Migracions a Drupal

Moixó simplifiquem la migració del teu web a un gestor de continguts Drupal. Preparem un procés automàtic de migració de dades, imatges, documents… que traspassa la informació del web anterior al nou web.

Ho fem sense alterar la teva dinàmica de treball. El nostre procés de migració a Drupal permet seguir publicant i modificant contingut fins al moment de fer el canvi.

Passar-te a un gestor de continguts com Drupal, reconegut i adoptat per organitzacions i empreses de primer nivell, és més senzill si ho fas amb Moixó.

Drupal vs WordPress?

Moixó fugim de l’eterna lluita i comparació entre Drupal i WordPress. Coneixem a la perfecció aquests dos gestors de continguts i sabem molt bé quines són les seves virtuts. Hem treballat amb Drupal i WordPress en molts projectes durant anys. Hem aconseguit que s’adaptin a les necessitats d’empreses, institucions, administracions públiques i universitats. Hem desenvolupat projectes per a àmbits molt diferents: com el turisme, la investigació, la ciència, la cultura i l’ecommerce.

Per a nosaltres, no hi ha un gestor de continguts millor que l’altre en termes generals per al disseny i desenvolupament de pàgines web. Decidim i proposem conjuntament amb el nostre client quina és l’opció idònia per al seu projecte. Ho fem després d’analitzar requeriments, necessitats, objectius, capacitat de gestió en marketing online, integracions amb altres eines de l’empresa, etc.

Si busques un agència especialitzada en Drupal a Barcelona o allà on siguis, pots confiar en Moixó. Si busques experts en WordPress, també.

Necessites més informació sobre aquest servei?