Marketing digital i comunicació online

Estratègia de marketing digital

En el marketing digital i en la comunicació online el més important és aconseguir objectius. Conèixer els clients potencials i saber quins productes o serveis estan buscant és fonamental. És la base de el pla de marketing online i de l’estratègia de marketing a seguir.

Moixó som una agència de comunicació online de Barcelona que pot ajudar-te a definir i desplegar la teva estratègia digital. Els nostres serveis abasten diferents àmbits: disseny web, marketing de continguts, anàlisi de paraules clau i posicionament SEO, email marketing i marketing automation, analítica web i xarxes socials.

Disseny i desenvolupament de pàgines web

Comunicar amb eficàcia per assolir objectius. Aquesta és la finalitat que guia els nostres projectes de disseny i desenvolupament web.

Analitzem el públic objectiu i el propòsit del web. Definim l’arquitectura de navegació. Elaborem i estructurem els continguts. Estudiem la usabilitat web, l’accessibilitat i els mètodes de conversió. Realitzem i apliquem el disseny gràfic responsive. Instal·lem, configurem i programem el gestor de continguts.

En un web, busquem que missatge, bellesa, solidesa, usabilitat i funcionalitat convergeixin. Es tracta d’aportar solucions comunicatives i tecnològiques concretes. Es tracta de donar respostes a necessitats concretes, tant per a l’empresa com per al seu públic objectiu.

Marketing de continguts

Moixó fem servir la tecnologia més avançada per saber què interessa al teu públic objectiu i quins continguts ofereixen els teus competidors. Això ens permet definir amb precisió el pla de continguts i l’estratègia de continguts a seguir.

El marketing de continguts dóna sentit a l’estratègia d’inbound màrqueting. Per connectar, persuadir i fidelitzar al teu públic objectiu cal conèixer els seus interessos i proporcionar continguts de qualitat i amigables en el moment adequat.

A més, amb el marketing de continguts també t’ajudarem a enfortir el posicionament SEO de la teva web i situar la teva marca com a referent en el seu àmbit.

Posicionament web en buscadors

A Moixó sabem molt bé que totes les empreses i institucions volen posicionar en els primers resultats dels cercadors. I també sabem que ja no es tracta únicament de tècniques per seduir Google, Yahoo o Bing. Ara també hem de millorar l’estratègia de posicionament SEO dels competidors.

Per aquest motiu basem qualsevol decisió en les dades proporcionades per les eines més avançades, com SEMrush. Realitzem una auditoria SEO de la teva pàgina web. Analitzem les claus del posicionament i el volum de trànsit de la teva pàgina web i dels webs dels teus competidors. Investiguem les paraules clau orgàniques i les keywords de Google Adwords per publicitat en línia. Valorem el seu volum de cerques, el tràfic estimat i la dificultat per posicionar per a cadascuna d’elles, entre molts altres factors.

Amb això no només podem traçar una pla de marketing que determinarà les intervencions tècniques i les accions de SEO on page i SEO off page. També podem trackejar i fer un seguiment del seu impacte al llarg del temps, i veure l’evolució de la teva pàgina web en relació als teus competidors.

Email marketing i marketing automation

Assessorem en la creació i gestió d’estratègies i campanyes d’email marketing per connectar amb els teus clients potencials i fidelitzar els actuals. T’ajudem a treure el màxim partit d’eines d’email marketing i marketing automation, com Mailchimp i Active Campaign.

Amb elles i amb la nostra experiència, podràs identificar als teus contactes i monitoritzar les seves interaccions amb els teus missatges, siguin al web, en correus electrònics o xarxes socials. D’aquesta manera, podràs planificar i automatitzar accions de marketing gairebé personalitzades que acompanyen l’usuari durant tot el procés cap a la conversió.

L’automatització de molts processos alliberarà la teva empresa de pesades tasques, com actualitzar les bases de dades i la informació de cada contacte, analitzar informes… Podràs centrar-te en l’estratègia de marketing en línia. Optimitzaràs el temps i, alhora, obtindràs millors resultats en termes de conversió i branding.

Analítica web

Com, d’on i què volen els usuaris de la teva pàgina web? Els proporciones el que busquen? S’interessen pel que vols? Tenen impacte les pàgines de conversió? Has assolit els objectius que buscaves?

Amb potents eines de mesurament del teu web i dels webs dels teus competidors, donarem resposta a aquestes i altres preguntes. Sabràs què funciona i què no, i tindràs arguments sobre els quals basar la presa de decisions de la teva estratègia de comunicació on line.

Es tracta d’ajudar-te a reenfocar el necessari per treure més profit de la teva presència online.

Xarxes socials

Guiem teva presència a les xarxes socials. Mà a mà, identifiquem quines són les millors estratègies de marketing digital en xarxes per comunicar-te amb els usuaris i prescriptors.

T’ajudem en la generació i compartició de continguts de qualitat en funció de la xarxa social. També t’aconsellem en com interactuar amb la comunitat per assolir un bon nivell d’engagement amb la teva empresa, marca i producte.

Necessites més informació sobre aquest servei?