Vins Priorat i Montsant

Botiga online i bloc VinsPrioratiMontsant

Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat

Vinsprioratimontsant és una botiga online amb un ampli catàleg de vins, cerveses, licors i olis d’oliva. Amb tot, el client potencial pot trobar fàcilment el producte que està buscant, ja que el web proporciona un cercador i nombrosos filtres que permeten acotar la cerca de manera molt precisa.

Per a l’usuari final del web, el procés de compra és senzill i intuïtiu. Per als administradors, controlar el catàleg i el procés de venda és molt àgil, ja que hi ha moltes tasques automatitzades i el control de les comandes s’assimila de manera ràpida i fàcil. A més, la botiga també els permet gestionar promocions de productes, i analitzar i preveure les dinàmiques de venda.

A banda de la botiga online, Vinsprioratimontsant és un bloc que aporta continguts de valor als clients actuals i potencials dels dos establiments que hi ha darrere. Es tracta de proporcionar informacions d’interès als usuaris en un camp molt específic, com són els vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant. En aquest sentit, el bloc també posiciona Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat com a referents en aquesta temàtica.