Marketing automation

El marketing automation empra la tecnologia per consolidar i potenciar l’estratègia de màrqueting de qualsevol empresa o institució. És un salt endavant en el procés de comunicació i fidelització dels usuaris, un salt endavant per incrementar vendes i beneficis.

Contacte personalitzat

El marketing automation et permet conèixer al detall cada contacte. L’identifica i monitoritza les seves interaccions amb els teus missatges, siguin en web, correus electrònics o xarxes socials. D’aquesta manera, es poden desencadenar accions de màrqueting gairebé personalitzades que acompanyen l’usuari durant tot el procés que el condueixin cap a la conversió.

El missatge idoni en el moment exacte

Ni tots els usuaris són iguals ni es troben a la mateixa fase d’un procés compra. Les eines de marketing automation, però, t’ajuden a fer-te una idea molt precisa de cada usuari i situació perquè puguis fer arribar el missatge idoni en el moment exacte.

Imagina’t que un contacte ha consultat en diverses ocasions un producte concret del teu web. No seria fantàstic que de manera automàtica rebés un missatge que l’ajudés a decidir-se i concretar la compra? D’això va, en gran part, el marketing automation.

Un pràctic CRM

Active Campaign no és només una eina per executar campanyes de marketing. És també un interessant i pràctic gestor de relació amb els clients que permet la teva empresa tenir-ho tot controlat: clients, propostes de negoci en marxa, fases en les quals es troben, tasques pendents…

A més, i donat que és una eina de marketing automation, possibilita que alguns processos estiguin perfectament automatitzats.

Dóna’t temps per pensar i deixa actuar

Amb l’eina que posarem al teu abast, podràs automatitzar molts processos i alliberar la teva empresa de feixugues tasques vinculades al màrqueting, com actualitzar les bases de dades i la informació de cada contacte, analitzar informes… Tindràs temps per centrar-te en l’estratègia de màrqueting i les accions que s’han de desencadenar. Optimitzaràs el temps i, a la vegada, obtindràs millors resultats.

És punter i és al teu abast

Fins no fa molt de temps, els avantatges que proporcionaven les eines de marketing automation les feien ser molt cares i, difícilment, aquestes estaven a l’abast de qualsevol empresa. Això ja no és així. Eines com Active Campaign són assequibles i gaudeixen d’un escalat de funcionalitats i preus que s’adapta a cada tipus d’empresa, sigui de la grandària que sigui.

Integracions amb altres tecnologies

Eines com Active Campaign es comuniquen a la perfecció amb altres eines que utilitzen les empreses de manera habitual: Drupal, WordPress, Gmail, Dropbox, Magento, Shopify, Podio, Facebook, Evernote… D’aquesta manera, tot pot estar connectat i és factible extraure un major benefici de cada una d’elles.

Què podem fer per tu

Implementar l’eina de marketing automation
Integrar-la amb aplicacions compatibles
Traslladar la teva estratègia de màrqueting a l’eina
Formar-te en l’ús de l’eina
Donar-te suport sempre que ho necessitis

Active Campaign

Sol·licita'ns una demo