E-commerce

El teu negoci online no té límits quan té capacitat per créixer, disposa de múltiples funcionalitats, s’adapta a qualsevol situació i t’aporta tota la seguretat perquè et puguis centrar al màxim en el seu vessant empresarial.

A Moixó t'ajudem a construir la teva botiga online i a integrar-la amb el teu CRM.

Una botiga online és un projecte web amb unes característiques molt específiques i ben diferenciades respecte a altres tipus de web. Amb tot, les botigues online també necessiten una part de gestió de continguts potent i fàcil d’emprar. Per aquest motiu els projectes d’E-commerce de Moixó aporten les següents funcionalitats.

One step check out

Cal posar-li fàcil al client a l’hora de fer la compra. En un únic pas validen el carret de la compra i passen per caixa. Evitem així que un procés complex sigui motiu per perdre una venda i un client.

Integració

Som experts en integracions amb nombroses aplicacions de tercers. Una bona prova la tenim en les passarel·les de pagament: Paypal, targeta de crèdit, transferència… qualsevol mètode hi és permès.
A més, també podem integrar la teva botiga online amb gestors de relació amb els clients 
(CRM) i sistemes de planificació de recursos empresarials (ERP). Si vols integrar la teva botiga online amb alguna de les aplicacions que utilitza la teva empresa, et podem ajudar a aconseguir-ho.

Fàcil Gestió

La gestió interna d’una botiga online no és cap mur amb Drupal Commerce. Totes les funcionalitats que aporta són fàcils d’assimilar i, en alguns casos, estan automatitzades. Gestionar productes, preveure descomptes, oferir promocions limitades, controlar l’estat de les comandes i conèixer amb detall les vendes i els clients de la teva botiga online és possible amb Drupal Commerce. Ho dominaràs sense que te n’adonis.

Comerç global

Les botigues online han de poder vendre a diferents països i, per tant, oferir els productes i continguts en diversos idiomes, monedes, impostos…
D’aquesta manera, el teu negoci online no té fronteres, ja que pots tenir en compte les especificitats dels països on vols vendre els teus productes i serveis.

Innovació constant

El comerce online evoluciona constantment. Per aquest motiu cal que el teu projecte estigui construït sobre una base sòlida i adaptable. A Moixó creem la teva botiga online amb Woocommerce (WordPress) o Drupal Commmerce. 
Totes dues eines permeten abordar qualsevol aspecte de la teva botiga a més d’oferir tots els avantatges i capacitats de Wordpress i Drupal com a gestors de continguts. És així que el teu negoci sempre tindrà la possibilitat d’incloure extensions o nous desenvolupaments que s’adaptin a les necessitats del teu negoci i, més concretament, de la teva botiga online.

Automatització de màrqueting i Inbound marketing

La venda online és molt competitiva. Per aquest motiu cal crear un vincle entre el web/botiga online i el client. Mitjançant continguts de qualitat per ajudar-lo en les seves decisions, promocions i descomptes, productes especials… podem aconseguir-ho.
Necessitem captar el client i, un cop sigui així, mantenir amb ell un diàleg de fidelització mitjançant eines de Marketing automation.
Moixó t’ajudem a definir la teva estratègia de comunicació automatitzada per incrementar la captació de client i, en conseqüència, les vendes.