Comunicació online

Una comunicació eficaç és aquella que permet assolir objectius. Conèixer el receptor del missatge i que el motiva permet planificar el procés, les eines i les accions a emprendre per complir-los.

Màrqueting de continguts

Planifiquem, creem i difonem continguts de qualitat i d’interès per als teus clients potencials i actuals. Analitzem amb tu com són i què els motiva, i cerquem la manera de captivar-los perquè et guanyis la seva confiança.

Amb el màrqueting de continguts t’ajudarem també a enfortir el posicionament de la teva marca com a referent en el seu àmbit.

E-mail marketing

Comunica’t amb els usuaris i clients potencials i fidelitza els actuals emprant les campanyes d’E-mail Màrqueting. T’assessorem en la creació i gestió de mailings promocionals i newsletters. Treu partit d’una eina ràpida i de baix cost, que permet la segmentació dels usuaris d’acord amb els seus interessos, i que contribueix a la conversió i al branding.

Analítica web

Com, d’on i on arriben els usuaris del teu web? Són els que t’interessen o als que t’adreçaves? Els proporciones el que busquen? S’interessen pel que voldries? Quin impacte tenen les pàgines de conversió? Has assolit els objectius que cercaves?

Amb les eines de mesura i una anàlisi rigorosa et donarem resposta a aquestes i d’altres preguntes. Sabràs què funciona i què no, i tindràs arguments sobre els quals basar la presa de decisions.

Es tracta d’ajudar-te a reenfocar el que calgui per treure més profit de la teva presència online.

Disseny i desenvolupament web

Comunicar amb eficàcia per assolir objectius. Aquesta és la finalitat que cerquem quan concebem un web.

Definim l’arquitectura de navegació, elaborem i estructurem els continguts, estudiem la usabilitat, l’accessibilitat i els mètodes de conversió, realitzem i apliquem el disseny gràfic responsive, instal·lem, configurem i programem Drupal.

En un web, cerquem que missatge, bellesa, solidesa, usabilitat i funcionalitat convergeixin per aportar solucions concretes a necessitats concretes, tant per a la teva empresa com per als teus clients.

Xarxes socials

Guiem la teva presència a les xarxes socials. Mà a mà, identifiquem quines són les millors xarxes on comunicar-te amb els usuaris i prescriptors, atenent sempre als objectius que vulguis assolir. T’aconsellem en la generació i compartició de continguts de qualitat en funció de la xarxa social i en com interactuar amb la comunitat per assolir un bon nivell d’engagement amb la teva empresa, marca o producte.